Archive for the ‘Näyttely’ Category

18.-19.7.2009, Iloisen koiran näyttelyt 2009, Oulu

Maanantai, Heinäkuu 20th, 2009

Lauantaina 18.7. suuntasimme kansainvälisiin koiranäyttelyihin Äimärautiolle koko perhe. Bongo pääsi hoitoon Markun ja Kirsin luo Koskelaan. Sekin oli uusi kokemus, olla oudossa paikassa ilman omaa perhettä. Mutta hyvin siellä oli mennyt, kiitos vielä Hyvälän perheelle hyvästä hoidosta. Voitte luottaa siihen että Bongo tulee toistekin teille hoitoon :D

Näyttelyssä näimme koiria joka lähtöön. Täytyy todeta, että kyllä maa kantaa päällään mitä monenmoista koiraa. Mietimme miten vaikea jobi tuomareilla on, meillä ainakin olisi ollut mahdotonta laittaa koirat paremmuusjärjestykseen. Ystävämme Sanna oli myös Afgaani-Allun kanssa paikalla, Allu sai punaisen nauhan. Meidän mielestämme Allu oli kyllä kaikkein kaunein, ihanin, mahtavin ja suloisin Afgaaninvinttikoira koko paikalla :)

Näyttelypaikalta löysimme myös Bongon kasvattajan Johannan ja hänen kolme koiraansa. Johannalla oli mukana näyttelyissä Bongon isä Leevi, Bongon puolisisko Rauha sekä Rauhan äiti Lyyli. 

Oli todella mielenkiintoista katsella miten näyttelyissä toimitaan. Tulevaisuutta ajatellen saimme paljon uutta tietoa ja kokemusta, toiveena on että mekin joskus kehässä olisimme ja jopa menestyisimme :) . Ihania tipsuja siellä oli kyllä, harmi että Bongo on vielä niin pieni ettemme voineet sitä ottaa paikalle mukaan katsomaan ja haistelemaan ilmapiiriä. Pikku-ukkeli olisi ollut varmaan ihan täpinöissään :)

Kun tipsujen osuus oli ohi niin Mika ja Henna lähtivät hakemaan Bongon kotiin hoidosta ja minä ja Johanna koirineen suuntasimme kohti Haukipudasta. Kun pääsimme kotiin ja Bongo näki koirat niin voi sitä innon määrää, voi sanoa että koira meni ihan sekaisin eikä tiennyt miten päin olisi :) Alkututustumisen jälkeen Bongo ei jättänyt koiria ollenkaan rauhaan. Lyyli oli koirista ainoa joka pisti hieman hanttiin, murahti jos (=KUN) Bongo tuli liian lähelle. Isäpappa -Leevi vain istui ja ihmetteli että mikä on tuo pieni otus joka hänen kimpussaan on koko ajan. Leevi onkin rauhallisuuden perikuva, Johanna kertoi että Leevi ruokaileekin makuultaan, on sen verran Karvisen luonnetta hänessä.  Bongo oli koko ajan niin täpinöissään ettei malttanut edes päiväunia ottaa, illalla ei sitten ollutkaan vaikeuksia saada ukkelia rauhoittumaan unille.

Sunnuntaina 19.7. Johanna lähti aamulla koiriensa kanssa jälleen kohti Äimäraution näyttelyaluetta. Me emme enää jaksaneet lähteä mukaan, meille riitti yksi päivä tällä erää.

Kiitos vielä Johanna käynnistä, kiva kun kävit ihan livenä antamassa vinkkejä ja ohjeita :)

Lisätietoja ja tuloksia näyttelyistä löytyy http://www.showlink.fi/oulu09/etusivu.html

Päivän kuvat: