31.12.2009, Hyvää uutta vuotta!!!

Nyt koitti se päivä jota olin kauhulla odottanut jo kauan…uuden vuoden aatto! Olin pelännyt ja miettinyt miten Bongo suhtautuu raketteihin. En siis uskaltanut lähteä Bongon ja Hennan kanssa Iihin Johannan luo vastaanottamaan uutta vuotta kun en tiennyt miten Bongo käyttäytyy. Mika oli keikalla Iissä bändinsä kanssa. Me siis jäimme Hennan ja Bongon kanssa kotiin.

Kuuden jälkeen kun ensimmäiset jyskeet alkoivat kuulua, lähdimme ulkoilemaa. Reippaasti Bongo meni eikä pelännyt ääniä eikä valoja. Tosin niitä ihmetteli ja katseli hiukka pidempään mutta ei mitään pelkäämistä ollut. Kotiin päästyämme Bongo haukkui seuraavat puolituntia liki taukoamatta ja juoksi aina eteisen ovelle. Luuli raukka että joku tulee sisälle kun kuului melkoista jytinää.

Mutta sitten onneksi uni voitti ja Bongo nukkui ihan rauhassa olohuoneen lattialla. Välillä jos/kun tuli isompi jysähdys niin nosti päätä  mutta sitten vaipui taas koiranunta.

Hieman ennen puoltayötä lähdimme vielä ulos. Bongokin uskalsi tulla ulos mutta parin minuutin jälkeen painautui jalkojani vasten täristen. Se kamala jyske oli liikaa. Vein Bongon sisälle ja menimme Hennan kanssa vielä ulos ihastelemaan raketteja. Lopulta Bongokin uskaltautui vielä rappusille katselemaan meininkiä :)

Eli vuoden vaihde meillä meni ihan hienosti. Toivotaan että ei vuoden aikana keksi alkaa pelkäämään raketteja.

2 kommenttia to “31.12.2009, Hyvää uutta vuotta!!!”

 1. Satu Says:

  Hei!! Tulinpas taas piipahtamaan katsomassa, onko teillä uusia kuulumisia. Oma tipsuni Sandra on myös Shandita’s kennelistä, nimeltään Shandita’s Khandro. Teidän pentunne on siis Sandran setä, jos olen oikein näitä sukupuita tutkinut ;-)
  Terveisiä täältä Keski-Pohjanmaalta Bongolle ja koko perheelle!

 2. Paula Says:

  Moi!
  Voi miten ihana pikkuinen suloinen Sandra teillä onkaan :) Kävin katselemassa blogianne :)
  Pentukuume kasvaa kun katselee noita ihania palleroita, haaveissa siintää jo uusi rapsuteltava.
  Kivoja hetkiä teille kaikille sinne!

Jätä kommentti: