21.2.2010, hampaiden tutkimista ja Nellin vierailu

Bongo varmaan kohta hermostuu minuun ja minun sormiini. Aina kun alan Bongon kans leikkimään tai rapsuttelen sitä tai otan syliin niin sormet hakeutuu pikku-ukkelin suuhun. Ja siitä ei Bongo tykkää, paitsi silloin kun mulla on maksapasteijaa sormissa :)

Kävin myös Haukiputaan Mustista ja Mirristä ostamassa sellaisia pieniä napusia kouluttamiseen ettei aina tarvi kulkea maksapasteijatuubi mukana :) Ne napuset oli semmosia pieniä luunmuotoisia kivan värisiä herkkuja ja ainaki vielä ne kelpaa tosi hyvin. Vaikeus Bongon palkitsemisessa koulutuksen yhteydessä on keksiä joku tosi kiinnostava herkku, pikku-ukkeli nimittäin tahtoo kyllästyä melko nopsaa tarjottuihin herkkuihin ja sen seurauksena on tekemättä mitään. Nyt vaan täytyy luottaa miniluiden ja maksapasteijan voimaan ainakin jonkin aikaa.

Päivällä meille tuli hoitoon pariksi tunniksi Nelli cavalier. Nelli on Hennan ystävän Iida-Marian koira ja todella ylirauhallinen tapaus. Arvatkaa vaan kuinka vaikeana Nelli oli kun Bongo sähelsi ja hyppi ja meuhkas ympärillä ja toinen ei tykännyt siitä yhtään. Pari kertaa Nelli näytti kaapin paikan Bongolle ja hetken Bongo muisti ettei kantsi säheltää kunnes yritti taas onneaan :) Puolisen tuntia tuota kesti mutta sitte Bongoki “luovutti” ja antoi Nellille rauhan. Tuossa ne eteisen/käytävän lattialla sitten nukkuivat molemmat tyytyväisinä mutta aina kun Nelli lähti liikkeelle niin meidän Bongo meni perään :) Pitihän se mennä katsomaan mihin se “morsmaikku” suuntaa :)

2 kommenttia to “21.2.2010, hampaiden tutkimista ja Nellin vierailu”

  1. Paula II Says:

    Olipa kyllä päivän piristys löytää tämä teidän blogi ja nämä ihanat kuvat : ). On kyllä kieltämättä vähän kylmäkiskoinen morsian Bongolla, mutta eihän sitä pidäkään liian helppo olla… ; ) Yrittämisen puutteesta ei voi ainakaan Bongoa moittia

  2. Paula Says:

    Kiva että pidät sivuista… :) Pitäähän hienon neidin leikkiä aina alussa vaikeasti tavoitettavaa, näin on Nelli päättänyt. Mitähän Nelli sitten tuumaa kun ympärillä pyörii kaksi poikaa. Tulkaahan kyläilemään :)

Jätä kommentti: