7.3.2010, näyttelyura odottaa Bongoa :)

Pitkällisen harkinnan ja pohdinnan ja pelkäämisen jälkeen rohkaisin itseni ja päätin, että nyt on aika ilmoittaa Bongo elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn. Tammikuussa päätin, että näyttelyura aloitetaan ennenkuin Bongo täyttää vuoden. Ajattelin ensin, että menemme tipsujen erikoisnäyttelyyn Keuruulle 27.3.2010. Kyselin jo Sanna -ystävältä majapaikkaa meille Jyväskylästä ja Johannan (kasvattaja) kanssa oli puhetta että hän esittäisi Bongon näyttelyssä. Sitten saimmekin kuulla ihanan uutisen, tuttavapariskuntamme, Maarit (yksi KLL -leideistä) ja Sami vihitään juuri tuona päivänä Kemin Lumilinnassa. Näyttelyitä tulee ja menee mutta häät ovat maailman ihanimmat juhlat, sinne on päästävä :)  

Sitten ilmoitin Johannalle, ettei me päästäkään Keuruulle erikoisiin. Johanna sitten ehdotti että tultaisiin Vaasan näyttelyihin 17.4., hän on ainakin menossa sinne jollakin koirakokoonpanolla ja olisi valmis esittämään Bongon siellä. Hetken tätä mietittyämme päätimme ”hypätä kehään” ja ilmoitin Johannalle että me tulemme! Koska minulla ei ole mitään käsitystä miten näyttelyihin ilmoittaudutaan, niin Johanna lupasi tehdä sen puolestamme. Ja oikeastaan hyvä että Johanna hoiti sen asian, minä olisin varmasti onnistunut sössimään sen jotenkin tai perääntynyt viime hetkellä :)

Kun kerroin Johannalle tuosta näyttelyhihna ongelmastakin niin Johanna lupasi hommata meille hyvän hihnankin. Ja ei mennyt kauan niin postilaatikossa odotti kirje Johannalta ja kuoressa sisällä upouusi hieno, juuri Bongon väreihin sopiva, näyttelyhihna!

Nyt meillä ei siis ole enää mitään ”tekosyytä”  olla lähtemättä tuolle näyttelyreissulle, kiitos siitä maailman parhaalle kasvattajalle! Johanna on siis hoitanut meidän ilmoittautumisen kuntoon, hankkinut hienon hihnan, luvannut esittää Bongon ja kaiken tuon lisäksi saamme majoittua Båssarin ”residenssissä” tuolla reissulla. Aivan ihana ihminen on hän! Kiitos Johanna!

Nyt ehdimme vielä käydä kerran NÄTO treeneissä ennen tuota reissua. Sen lisäksi ei auta kun treenata, harjoitella, opetella ja toistaa noita näyttelyjuttuja kotona joka päivä. Kärsivällisyyttä se vaatii…meiltä kaikilta :)

Jätä kommentti: