8.5.2010, Lando muutti meille

Niin…meillä on nyt kaksi koiraa! Tipsuja molemmat…Muistanpa erään Seinäjokisen kasvattajan minulle vajaa vuosi sitten sanoneen, että tämä tipsuttelu vie mennessään. Ja niinhän se vei, meidät kaikki. Kyllähän minä olen alusta saakka sanonut, että meille tulee toinen koira. Mutta olin ajatellut että se olisi Bongon poika, mikäli sellaisia joskus maailmaan putkahtaa.

Sunnuntaina 2.5. Johanna laittoi Facebookissa statukseensa, että eräs 5kk tipsupoika palautuu hänelle ostajaperheessä ilmenneen allergian vuoksi. Enpäs minä asiaan kiinnittänyt sen isompaa huomiota, ajattelin vain että näinkin voi käydä.  Mutta maanantaina kun Johanna laittoi facebookiin kuvan Landosta niin…minä olin myyty! Aivan ihana vaalea palleroinen tuijotti minua nappisilmillään ruudusta ja melkein kuulin kuinka se kuiskaili että: “Äitiiiii…tuu hakeen minut kotiin!” Tulin töistä kotiin ja näytin kuvan Mikalle ja Hennalle ja arvatkaa mitä…hekin olivat ihan myytyjä :)   Niinpä puhelin kauniiseen (?) kouraan ja soitto Johannalle…

Saatuani Johannan kiinni, kuulimme että Lando on jo varattu :( Hetken olimme kaikki murheellisia, olimmehan ehtineet jo haaveilla että meille tulee toinen koira. No, ajattelimme että tämä koira ei ollut tarkoitettu meille ja unohdimme asian. Kunnes…

…Johanna laittoi keskiviikkona viestiä että Lando voisi sittenkin muuttaa meille jos vain niin haluamme. Ja mehän halusimme!!! Kysyin heti että koska voimme hakea pojan kotiin :) Siinä vaiheessa ei enää epäröity hetkeäkään, hyvä ettei käännetty saman tien keula kohti Seinäjokea ja lähdetty hakemaan Lando kotiin.

Sovimme Johannan kanssa, että tulemma lauantaina 8.5. hakemaan Landon. Ja niinhän me lähdimme koko poppoo aamulla ajamaan kohti Seinäjokea. Perille päästyämme meitä odotti tietysti Johanna, Mats ja Jonne -poika mutta myös ihana kultainen noutaja Tinka 11vrk ikäisten pentujensa (2+7) kanssa. Ja tietysti Lando, Shandita’s Tai Lando. Hyvä ettei tippa tullut linssiin kun näimme Landon, miten ihanan pieni ja pörröinen koira se olikaan. Ja miten ihanasti Bongo otti Landon huomioon, niillä kahdella löytyi heti sama aaltopituus. Siinä ne meidän pojat rallitti ympäri taloa, kaksi ihanaa karvapalleroa.

Ja eipä me voitu olla muuta kuin onnellisia niitä kahta katsoessa ja vakuutus siitä, että olimme tehneet oikean päätöksen vahvistui hetki hetkeltä. Kiitos Johanna että annoit meille mahdollisuuden ottaa Lando osaksi perhettämme.

Yksi kommentti to “8.5.2010, Lando muutti meille”

  1. Taru Says:

    Ihanuuksia kuvatuksia ;p

Jätä kommentti: