15.-22.7.2010, lomille lomps…

Torstaina 15.7. pakkasi Hyvälän perhe auton ja käänsi Nissanin keulan kohti Pohjanmaata. Ensimmäinen etappi olisi Seinäjoki ja Båssarin huusholli. Siellä ei ollutkaan nyt muita tipsuja mutta kultsuja senkin edestä. Oli Bongon rakkaus-pakkaus Haara-Saara ja hänen uusi sulhonsa Makke sekä ihastuttava pieni Azalyn -pentu. Saara ei edes huomannut Bongoa, oli niin uuden sulhonsa lumoissa. Ja ymmärrän kyllä miksi, melkoisen komea oli Makke ja omasi jotain mitä muilta ei löydy… :) Azalyn oli todella suloinen, olisi ihan oikeasti tehnyt mieli ottaa neiti mukaan…

Yövyimme Seinäjoella yhden yön ja perjantaina 16.7. jätimme koirat Johannan, Matsin ja Jonnen hoitoon ja suuntasimme kohti Tamperetta. Siellä kävimme Särkänniemessä isolla porukalla, mukana oli meidän lisäksi veljeni Pasi vaimonsa ja tyttärensä kanssa sekä kummityttöni Nelli avopuolisonsa kanssa. Meillä oli kivaa! Lomallamme kävimme myös Espoossa kylästelemässä, Serenassa polskimassa, Ideaparkissa shoppailemassa…

Koirat olivat hyvässä hoidossa ja pääsivätpä hekin lomailemaan mökille Vaasaan. Ikävääkään eivät olleet poteneet lähtiessämme, Johanna on sen verran tuttu jo että luottavat häneen ja mielellään jäivät hoitoon.

Torstaina 22.7. ajelimme Espoosta Seinäjoelle hakemaan koirat ja jatkoimme matkaa vielä kotiin saakka. Kotona vasta Lando huomasi että olemme olleet poissa, Lando tervehti koko ajan iloisesti nähdessään, tuli itse syliin kun istuimme sohvalla ja haki muutenkin huomiota meiltä.

Kotiin tultuamme bongasimme koirilta myös elämänsä ensimmäiset punkit. Onneksi ne olivat pieniä, varmaan vajaan vuorokauden iholla olleita ja saimme ne tuskaisen taistelun jälkeen poistettua (ei kyllä ihan oikeaoppisesti). Bongon punkki oli kaulassa ja kaula on Bongon arka kohta, ei edes pidä kun sitä harjataan. Hiki lensi kun yritimme Mikan kanssa sitä ruuvata irti :) ja tietysti punkkipihditkin olivat hukassa…niin tyypillistä!!! Landon punkki majaili niskassa, sen sain helpommin pois mutta jäi silläkin kärsää paikoilleen kyllä. Mitään iho-oireita tai tulehduksia ei kummallekaan tullut onneksi, pienet ruvet vaan repimisestä.

Arvatkaa vaan mitä kävin ostamassa seuraavana päivänä??? Ihan oikein eli kummallekin punkkien torjumiseen yrttipannat ja kaksi punkinpoisto välinettä, punkkipihdit ja punkkiraudan.

Jätä kommentti: